English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)

Login

| 
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Coldplay'in gelecek albümü grubun yakın arkadaşlığını yansıtacak
(0 viewing) 
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Coldplay'in gelecek albümü grubun yakın arkadaşlığını yansıtacak

Coldplay'in gelecek albümü grubun yakın arkadaşlığını yansıtacak 2 years, 5 months ago #1596

** Bu başlık içerik tartışmasıdır: Coldplay'in gelecek albümü grubun yakın arkadaşlığını yansıtacak **

Cvp:Coldplay'in gelecek albümü grubun yakın arkadaşlığını yansıtacak 2 years, 5 months ago #1597

çok merak ediyorum. aralarındaki bağ onları bu kadar çok sevmemin nedenlerinden biri. böyle temalı bi albüm beni ağlatır heralde

böyle bi temada, ne giyerler acaba? üstlerinde birbirlerinin resimleri olan tişörtler falan

sevgi dolu bi albüm olacağa benziyo

Cvp:Coldplay'in gelecek albümü grubun yakın arkadaşlığını yansıtacak 2 years, 5 months ago #1598

umarım viva la vida tarzı birşey olmaz şimdiden merak içindeyim yıl sonu nasıl gelir bilmem :/

Cvp:Coldplay'in gelecek albümü grubun yakın arkadaşlığını yansıtacak 2 years, 5 months ago #1599

Kesinlikle çok güzel bir albüm ortaya çıkıcak bence Hele aralarındaki bu sıkı bağla bu dostlukla.. Aralarındaki bağı sözlerinde nasıl ifade edecekler nasıl bir müzik ortaya çıkıcak çok merak ediyorum Doslukları hiç bitmesin

Cvp:Coldplay'in gelecek albümü grubun yakın arkadaşlığını yansıtacak 2 years, 5 months ago #1614

Tema ne olursa olsun , Coldplay olsun...

Cvp:Coldplay'in gelecek albümü grubun yakın arkadaşlığını yansıtacak 2 years, 5 months ago #1619

Numbboy yazan:
Tema ne olursa olsun , Coldplay olsun...

kesinlikle katılıyorum ama bn d cidden bu dostluğu nasıl şarkılarına yansıttıklarını çok merak edşyorum
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: eellii, coldplaywwfg