English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)

Login

| 
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Şimdi de Yusuf Islam(Cat Stevens) Mı ?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Şimdi de Yusuf Islam(Cat Stevens) Mı ?

Şimdi de Yusuf Islam(Cat Stevens) Mı ? 2 years, 9 months ago #1388

Bu Başlık, İçerik Tartışmasıdır: Şimdi de Yusuf Islam(Cat Stevens) Mı ?

Bu olayın iyice tadı kaçtı artık gerçekten ) sıradaki kim diye merak etmemek elde değil

Cvp:Şimdi de Yusuf Islam(Cat Stevens) Mı ? 2 years, 9 months ago #1389

gerçekten artık abarttılar ellerinde kanıt olmadan konuşan bu insanlara biri dur demeli

şu yoruma koptum ''Yakında Mustafa Sandal'ın da çıkıp "Viva La Vida'yı benden çaldılar" demesi de olası görünüyor.''

Cvp:Şimdi de Yusuf Islam(Cat Stevens) Mı ? 2 years, 9 months ago #1393

bence bu şarkı çok hit oLdu ve bu yzden d başarısını kıskanan bi takım kişiLikLeer d bunun üzerine konmaya çaLışıyo..daha nereye kadar devam etcek bu viva La vida '' nın pazarLığı

coLdpLayin işte coLdpLayin .. hem onLar söLemese bu kaadar tutmazdı . madem onLarn ,
onLar piyasada tutunsaLarmış naaapaLm yani ..

<3<3 chris

Cvp:Şimdi de Yusuf Islam(Cat Stevens) Mı ? 2 years, 9 months ago #1396

Joe Satriani Coldplay'i Mahkemeye veriyomuş çok şaşırdım gerçekten merak edip baktım youtube da benzer yanları var olabilir yani (müzik evrensel:D)

Cvp:Şimdi de Yusuf Islam(Cat Stevens) Mı ? 2 years, 9 months ago #1397

ben qLiba biraz fazLa sinir yaptım ama artık bu iş d çok sıktı. mahkeme işi d ayrı mevzu

Cvp:Şimdi de Yusuf Islam(Cat Stevens) Mı ? 2 years, 9 months ago #1398

evt bunlar insanın sinir bozuyor ama önüne gelen bişey söyliyo belkide bu haberler doğru değildir cat stevens ın ağızından da duymak lazım(:

=coldplay=(chris)
NMG.jpg
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: eellii, coldplaywwfg